20 Eylül 2012 Perşembe

Bepanthene Krem yenilendi. Bepanthol Oldu!!!

Sizlerin uzun süredir kullandığı bildiği sevdiği bepanthene krem yenilendi. Bepanthol oldu.
Çoğu kadının herderde deva diye nitelediği ve pişikten, yanığa herşey için kullandığı, hiç olmazsa her sefer ellerini yıkadıktan sonra kullandığı bir krem bepanthene. Artık bepanthene kremi arasanızda bulamayacaksınız. Çünkü artık ismi bepanthol krem oldu.

Ürünün Hasta Bilgilendirme Broşüründe yazanlar ise bu şekilde.
Bepanthol Pişik Merhemi 30 gr
Efsane Yenilendi!
50 yılı aşkın bir süredir Krem ve Merhem olmak üzere iki ayrı formuyla evlerimize giren Bepanthen bundan sonraki yolculuğunu Bepanthol ismiyle sürdürüyor.
Yenilenen Efsane Bepanthol, Pişik Merhemi ve Cilt bakım kremi olmak üzere iki ayrı formülüyle cildin farklı dönemlerindeki farklı ihtiyaçlarına cevap veriyor.
Cilt sağlığına ve cildinin bakımına özen gösteren, cildinin kurumasına ve nemsizliğine karşı çözüm arayanlara ihtiyaçları olan nem ve ferahlığı sağlayan Bepanthol Cilt Bakım Kremi; içeriğindeki Pro-Vitamin B5  ile; kurumaya bağlı, pul pul dökülen, kızaran, çatlayan ve gerginleşen cilt bölgelerine kaybettiği nemi geri kazandırken,  cildin ihtiyacı olan ekstra bakımı sağlıyor ve cildin doğal yenilenme sürecine yardımcı oluyor.
Türk Pediatri Derneği tarafından onaylanan Bepanthol Pişik Merhemi, içeriğindeki Pro Vitamin B5 ve Lanolin ile pişiğin önlenmesi ve bakımında çift yönden etki gösterirken cilde nefes aldırıyor. Pro Vitamin B5 hassas cilt bariyerinin güçlendirilmesine yardımcı olurken, cildi sağlıklı ve nemli tutuyor. Lanolin ise şeffaf yapısı sayesinde bebek cildinin nefes almasını sağlayarak pişik oluşumuna karşı koruyucu bir etki oluşturuyor. Bebeklerinin bakımı ve sağlıklı gelişimi konusunda duyarlı annelerin en önemli yardımcısı olmayı amaçlayan Bepanthol® Pişik Merhemi, içerisinde parfüm, koruyucu madde, renklendirici veya antiseptik içermeyen yapısıyla her alt değişiminde rahatlıkla kullanılıyor.

Şu anda seri 5 üyeli. Firma yetkilileri yakında yeni ürünlerinde geleceğini söylüyorlar. Bizde merakla bekliyoruz.

  • Eski Bepanthene Krem yerine Bepanthol Cilt Bakım Kremi
  • Eski Bepanthene Merhem yerine Bepanthol Pişik Merhemi
  • Yeni Bepanthol Çatlak Önleyici Krem
  • Bepanthol Losyon
  • Bepanthol F Losyon

Bu 5 ürünüde sitemizde bulabilirsiniz. Şiddetle tavsiye ediyoruz.


Bepanthol Pişik Kremi

Bepanthol Çatlak Önleyici

Bepanthol Cilt Bakım Kremi
Bepanthol Çatlak Kreminin Broşürü



Ürünlerle alakalı ayrıntılı bilgiyi 0850 333 25 58 numaralı hattımızdan alabilirsiniz.


Hiç yorum yok: